Verhaal van Ezra

Ik ben op 32 weken bevallen van onze kleine held Ezra.

Te vroeg bevallen was voordien echt een ver-van-mijn-bed-show. Iets waar ik nooit eerder bij had stil gestaan. We waren dus echt goed geschrokken toen het ons plots zelf overkwam.

We werden supergoed opgevangen door de artsen en verpleegkundigen op de afdeling. Maar het is en blijft een ziekenhuis. Alles was wit, kil en steriel. Terwijl het buiten 37 graden was.

Toen we via mijn schoonzus een gratis startpakket mochten ontvangen van VZW Kleine Held in het ziekenhuis, kon ons geluk niet op. Zo mooi, zo vrolijk en zo kleurrijk. Het gedichtje dat er bij zat, gaf mijn gevoel perfect weer. Ik werd er echt emotioneel van! Plots werd onze ziekenhuisbaby, een ‘echte’ baby.

Het geurdoekje dat er bij zat ging direct mee naar huis. Ik heb er meteen een nachtje mee geslapen zodat mijn geur er goed in gedrenkt zat en heb het dan in Ezra zijn bedje gelegd. Zo kon ik toch een beetje bij hem blijven ’s nachts en voelde hij zich ook veilig en geborgen op de momenten waarop we zelf niet aanwezig konden zijn in het ziekenhuis.

Nu, 2,5 jaar later slaapt hij nog steeds met jullie geurdoekje. Zijn doekje! Zonder slaapt hij niet.

1000X dank voor wat jullie doen. Het lijkt klein maar het is oh zo groot!

Met een maandelijkse donatie van slechts €5 gedurende een jaar schenk jij een kleine held een gratis startpakket. Zo word je de trotse meter of de fiere peter van een kleine held en ontvang je ook een diploma. Alle info vind je hieronder:

Vergelijkbare berichten