Uw donatie doet wonderen

Je kan ons op vier manieren steunen

We willen ouders een lichtpuntje schenken in een emotioneel zware en heftige periode.
De onzekere tijd op neonatologie net dat tikkeltje draaglijker maken. Om die reden schenken we gratis pakketjes aan ouders van prematuurtjes en zieke pasgeborenen. Ook bieden wij kosteloze, liefdevolle fotoreportages op de NICU aan en zorgenvriendjes voor broers en zussen.

  • 0,00 €

Kleine heldKleine held

 

Wil je ook zelf een leuke actie op poten zetten? Dat horen we graag!

We vinden het altijd fijn om hiervan op de hoogte te zijn. Zo kunnen wij volop supporteren en je ondersteunen bij de bekendmaking hiervan.

Neem contact op →

Wil jij als bedrijf jouw schouders zetten onder onze missie?

Vraag ons sponsordossier aan en dan bespreken we alle mogelijkheden.

Sponsordossier aanvragen →

Superheld worden →

Kleine heldKleine held

Naaisters en fotografen gezocht

Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel in de werking van onze VZW. Zonder hen staan we nergens. Draag je ons initiatief een warm hart toe en wil je je graag engageren door ons je tijd te schenken. Laat het ons dan zeker weten door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Word vrijwilliger →

Wat gebeurt er met de opbrengsten?

In elk pakketje zit er een body, mutsje, couveusedekentje, geurdoekje en mini-vlaggenlijn. Elk pakketje kost VZW Kleine Held €50,00 maar wij schenken de pakketjes volledig gratis. Omdat we zelf aan den lijve ondervonden hebben hoe moeilijk het is om vrolijke én praktische kleertjes te vinden voor de allerkleinsten willen ouders een lichtpuntje schenken in een emotioneel zware en heftige periode.

Kleine kleertjes voor kleine helden

Sofie haar dochtertje kwam na 32 weken op de wereld en overleed enkele maanden na de bevalling. Om met dat verlies om te gaan zette Sofie zich in voor andere ouders van prematuurtjes. Ze startte de vzw Kleine Helden op om kleertjes te maken voor die kleine helden.

Geplaatst door De Warmste Week op Maandag 24 december 2018