Een fotoreportage aanvragen

We hebben onze werking (tijdelijk) stopgezet. Om die reden kunnen er ook geen startpakketten of fotoreportages meer worden aangevraagd tot nader bericht. Meer info vind je hier.

Opgelet:
Onze fotoreportages kunnen enkel door de ouders zelf aangevraagd worden.

Zonder toestemming van de afdelingsverantwoordelijke kunnen wij helaas geen afspraak inplannen met jullie.

Bekijk de privacyverklaring

Hartverwarmende foto’s

Een blijvende herinnering

Als je kindje (veel) te vroeg geboren wordt, is het niet alleen een bijzondere maar vooral ook een erg heftige tijd. Je brengt de eerste weken of maanden door in het ziekenhuis. Alles gaat langs je heen. Je wordt geleefd en je hebt heel wat zorgen. In deze moeilijke periode kan een hartverwarmende fotoreportage een extra lichtpuntje zijn. Foto’s zijn een belangrijk onderdeel van het verwerkingsproces. En zo heb je als ouders ook een blijvende herinnering om later samen op terug te blikken.

Onze doelstelling is om het leven op de dienst neonatologie weer te geven zoals het is zonder dat er geposeerd wordt. Onze fotografen werken uitsluitend zonder flits zodat jullie kleine held(en) zo min mogelijk belast wordt.

Een professionele kleine held fotograaf komt naar het ziekenhuis om jullie kleine superheld(en) en jullie gezinnetje met veel zorg, liefde én op een veilige manier vast te leggen op foto tijdens de dagdagelijkse momenten samen (verzorging, voedingsmoment, badmoment, skinnen, bezoek van de trotse, grote broer(s)/zus(sen), …)

De enige voorwaarde die we stellen is dat jullie kindje(s) op het moment van de fotoreportage nog steeds in het ziekenhuis verblijft. Na thuiskomst is een fotoreportage helaas niet meer mogelijk.