Als niet-gesubsidieerde VZW zijn wij voor ons voortbestaan volledig afhankelijk van giften, partnerships en de organisatie van acties/evenementen.

Wekelijks krijgen wij gemiddeld 20 aanvragen binnen voor een startpakket en 5 aanvragen voor een fotoreportage. Dat wil zeggen dat wij jaarlijks gemiddeld 1200 gezinnen van prematuren en zieke pasgeborenen ondersteunen.

Je kan een gift doen via onderstaand formulier of via overschrijving op: BE77 3630 6748 3142.

Dankzij jouw maandelijkse donatie wordt ons voortbestaan gegarandeerd en zorg je ervoor dat wij het ganse jaar door het verschil kunnen blijven maken voor de ouders van onze kleine helden. Met een maandelijkse donatie vanaf €5 euro en dit gedurende minstens 1 jaar schenk jij één kleine held een gratis startpakket. Zo word je de trotse meter/peter van een kleine held en ontvang je ook een diploma. Met een maandelijkse donatie van €10 schenk jij 2 kleine helden een gratis startpakket, enz. Daarnaast krijg je ook een verjaardagskaart in superheldthema voor jou of jouw kind en krijg je 10% korting op onze eigen, unieke collectie gepersonaliseerde body’s en mutsjes.

Maak dan zelf een bestendige opdracht aan via jouw bank met het bedrag naar keuze op rekeningnummer BE77 3630 6748 3142. Vergeet zeker ook geen mailtje te sturen naar info@kleineheld.be met jouw adres en jouw verjaardag of die van jouw kind. Dan bezorg ik jou met veel plezier het diploma en de verjaardagskaart.

Bedrag