Een fotoreportage aanvragen

Fotoreportages kunnen enkel door de ouders aangevraagd worden.

Hartverwarmende foto’s

Een blijvende herinnering

In deze moeilijke periode kan een liefdevolle fotoreportage een extra lichtpuntje zijn. Foto’s zijn een belangrijk onderdeel in het verwerkingsproces . En zo heb je als ouders ook een blijvende herinnering om later samen op terug te blikken.

Een professionele kleine held fotograaf komt dan naar het ziekenhuis om jullie kleine superheld(en) en jullie gezinnetje met veel zorg, liefde én op een veilige manier vast te leggen op foto tijdens de dagdagelijkse momenten samen (skinnen, voedingsmoment, badmoment, verzorging, bezoek van grote broer(s)/zus(sen), …

De gezondheid en het welzijn van het kind staan hierbij ten allen tijde centraal. Onze doelstelling is om het leven op de NICU en op de dienst neonatologie weer te geven zoals het is zonder dat er geposeerd wordt. Onze fotografen werken ook zonder flits zodat jullie kleine held(en) zo min mogelijk belast worden.

De enige voorwaarde die we stellen is dat jullie kindje(s) nog op de NICU of neonatologie verblijft op het moment van de fotoreportage. Wij fotograferen uitsluitend in het ziekenhuis.