Verhaal van Jayson en Thiago (Deel II)

Na 5 dagen moest ik naar huis. Wat een tweestrijd was dat. Er zijn dan ook veel traantjes gevloeid omdat we telkens een kind moesten achterlaten. Papa en ik wilden dolgraag bij Jayson blijven maar waren ook blij om ’s avonds terug bij onze grootste superheld te kunnen zijn. Want hij zat ook op ons te wachten. En ook hij heeft heel veel verdriet gehad.

Gelukkig kon hij troost vinden bij zijn zorgenvriendje die hij als grote broer mocht ontvangen van VZW kleine held. Hij laat zijn nieuwe vriendje niet meer los en vertelt ’s avonds gans zijn dag tegen Jaapje want zo heeft hij zijn vriendje genoemd.

Eindelijk was het moment daar waarop Thiago jou voor het eerst mocht ontmoeten. Om veiligheidsredenen helaas niet live maar wel aan het raam. De broederliefde spatte er echt van af! Mijn mamahart werd er echt helemaal week van. En ook dit speciale, langverwachte moment werd met veel liefde vastgelegd door kleine held fotografe Erika.

Beide fotoshoots waren echt geweldig. 10000x dank. Erika is een geweldige fotografe en een fantastische, mooie madam met een heel groot hart voor de VZW en voor alle kleine helden en hun gezin. Zij heeft ons tot 2x toe een onvergetelijke tijd gegeven.

Lieve Sofie, dank je wel om zo hard te vechten om dit allemaal mogelijk te maken.

Vergelijkbare berichten