Verhaal van Louis en Robin

2 juli. Jolien en Jens hebben net een gezellige BBQ met de familie achter de rug. Gezien mama er reeds 3 weken platte rust had opzitten, moest ze die noodgedwongen bijwonen vanuit een ligzetel. Ondanks de platte rust, vond Louis het nu wel welletjes geweest die avond.

Mama’s zwangerschapstermijn was nog lang niet verstreken maar dat hield hem niet tegen. Net zomin als de weeënremmers die mama kreeg toegediend toen ze om 22u30 arriveerden op spoed. En zo werd 3 juli om 1u30 de dag waarop Louis na 6 keer persen geboren werd.

Zijn broer Robin daarentegen, die vond dat hij het daar wel nog lekker naar zijn zin had. Hij was helemaal nog niet van plan om zijn warme, veilige coconnetje te verlaten, zelfs niet nadat en er met man en macht op mama’s buik werd geduwd. Dus was er helaas geen andere optie meer dan over te gaan tot een keizersnede waarbij de artsen eerst even moesten zoeken voordat ze eindelijk zijn beentje vonden. Om 1u59 werd ook Robin geboren en om 5u30 mochten mama en papa hen voor de eerste keer in hun armen nemen.

Op 4 uur tijd gingen Jolien en Jens van zorgeloos genieten op een BBQ met de familie naar de start van een emotionele rollercoaster

Na 5,5 weken op intensieve konden Louis en Robin worden overgebracht naar de gewone afdeling neonatologie.

Toen ze 6 weken oud waren, had ik de eer om die eerste echte gezinsmomenten samen te mogen vastleggen op foto. De allereerste foto’s van hun gezin, wat een speciale ervaring was dat! Na enkele foto’s van hun kleine helden apart, werden ze dan allebei samen op de borst van mama gelegd. Papa komt erbij, legt z’n arm rond hen en blinkt van trots. Er verschijnt een gelukzalige glimlach op het gezicht van mama en ik betrap mezelf erop dat ik zelf ook mee aan het glimlachen ben van achter mijn camera.

Het blijkt hun eerste echte gezinsmoment te zijn met beide kindjes en beide ouders samen.

Ik ben dan ook enorm blij en dankbaar voor het feit dat ik die eerste, echte momenten samen voor eeuwig en altijd op beeld kon vastleggen voor hen.

Met een gift van €20 schenk jij een gezin een warm gezinsmoment en een blijvende herinnering. Alle info vind je hieronder:

Vergelijkbare berichten