Verhaal van Liv en Lenn

Op 7-8-2020 werden Liv en Lenn geboren. Geheel onverwacht op 29 weken en 5 dagen. We waren het zelfs nog niet eens over hun namen.

Lenn woog 1kg 300 en was 38 cm. Hij deed het vanaf het begin erg goed en had – op een voedingssonde na – geen extra ondersteuning nodig.

“Liv woog 1kg250 en was 33 cm groot. Met haar hebben we echt een lang en hobbelig parcours achter de rug. Ze had ook geen schildklier en heeft tot op heden een open ductus.
Maar het zijn allebei echte vechtertjes!”

In september mochten we hen voor het eerst een badje geven en daarna ook meteen hun eerste kleertjes aandoen.

“Echt een belangrijke mijlpaal! Wat een opluchting dat we jullie kleertjes ontvingen! Ze waren zo mooi en waren ook klein genoeg voor onze kleine mensjes.”

Ook thuis – na 64 dagen op de NICU, zijn jullie dekentjes nog steeds een houvast!

Bedankt voor de kleertjes, de dekentjes, de vlaggenlijn, het geurdoekjes, het setje mijlpaalkaarten.. Maar ook voor de zorgenvriendjes voor grote broer en zus. De kleertjes gingen ondertussen naar de pop (waar ze perfect passen) en de zorgenvriendjes liggen nog steeds in hun bed.

Ondertussen een terrorteam in huis maar wij zullen altijd dankbaar blijven. Dankbaar voor wat jullie doen en voor wie jullie zijn.

Met een maandelijkse donatie van slechts €5 gedurende een jaar schenk jij een kleine held een gratis startpakket. Zo word je de trotse meter of fiere peter van een kleine held en ontvang je ook een diploma. Alle info vind je hieronder:

Vergelijkbare berichten