LU-koekenverkoop

Om onze missie te kunnen blijven verder zetten, organiseren wij terug een LU-koekenverkoop.

1 zakje kost ā‚¬10. Het LU-pakket bevat nu ook 12 koekjes ipv 9. Bestellen kan tem 14/04 via mail naar info@kleineheld.be šŸ’Œ

 Ook ideaal voor bedrijven als bedanking voor hun werknemers of als relatiegeschenk. 

De levering is voorzien voor eind mei. Afhalen kan in Boekhoute, Evergem, Oosterzele en Borsbeek. En uiteraard kan jouw bestelling ook verzonden worden. Tip: Doe een rondvraag bij familie/vrienden/collega’s/… om de verzendkosten te drukken. 

Iedereen lust koekjes. En koekjes zijn ook de ideale manier om echt te connecteren met de mensen die we het liefste zien. Ze staan symbool voor echte gesprekken. Gesprekken die verder gaan dan koetjes en kalfjes of een overleg op het werk. Voor oprechte interesse en tijd voor elkaar.

In deze gejaagde en onzekere tijden is dat net hetgeen waar we met z’n allen nood aan hebben.

Als Elize en Ella thuis komen van school, zet ik altijd een koekjesschaal klaar. En dan vertellen ze honderduit over hoe hun dag geweest is en over alles wat er in hun kleine maar soms overvolle hoofdje omgaat.

We hopen dat we dit jaar opnieuw op jullie steun mogen rekenen. Zodat wij echt hĆ©t verschil kunnen blijven maken voor de gezinnen van de meest kwetsbare baby’tjes.

Vergelijkbare berichten