Sophie Adam

Hallo, Ik ben Sophie, 33 jaar, samenwonend en woonachtig te Oelegem provincie Antwerpen. In 10 woorden kan je mij omschrijven als: minimalist, creatief, high-sensitive, empatisch, intuïtief, spiritueel, dierenliefhebber, natuurmens, bloemen-en plantenlover, vrijmoedig.

Waarom fotografie? In een wereld van materialisme, waar er veel druk is, merk ik dat mensen soms nood hebben aan een pauze, even teruggaan naar het essentiële en dat kan jouw familie zijn, jouw gezin, jezelf met een me-time moment, dieren enz…Als fotograaf maak je herinneringen om daarna terug te kijken naar die speciale momenten. Die momenten besef je toch wat eigenlijk belangrijk en dierbaar is in een mensenleven en dat gevoel is onbetaalbaar. Dat gevoel dat je kan ervaren, wens ik graag te delen met de wereld.

Waarom kies ik ervoor om vrijwilliger te zijn bij kleine held? Via collega fotograaf Sylvie Hermans zag ik een oproep passeren en voelde me meteen aangesproken om iets te kunnen doen voor de ouders die een aanvraag indienen. Een luisterend oor zijn en het werk als fotograaf is meer dan op een knopje duwen. Op het moment dat je als ouders geconfronteerd wordt dat je kindje vroeger ter wereld komt,  kom je in een rollercoaster terecht, onbegrip en verdriet en het laatste waaraan je denkt zijn foto’s nemen, wat begrijpelijk is. Daarom wens ik graag de ouders te helpen, als fotograaf wil ik mij met deze taak bezig houden, een steun zijn op dat moment. Een mooie fotoreportage aanbieden kan een houvast zijn of een bijdrage leveren aan het verwerkingsproces. Een belangrijke taak dus, met veel toewijding voor deze kleine helden en hun ouders en familie. 

Veel Liefs,  Sophie

Meer info kan je vinden op mijn website: https://www.beautifulmoments.be/portretfotograaf-over-sophie/ en facebookpagina:https://www.facebook.com/Fotografiebeautifulmoments/