Kleine held

Lynn Lambrechts

Ik ben Lynn Lambrechts, 28 jaar en net mama geworden van een klein prinsesje Renske. In het dagelijkse leven heb ik altijd gewerkt als schoenenverkoopster, maar door de komst van ons dochtertje ga ik vanaf volgende week een nieuwe uitdaging aan als administratief bediende. Sinds oktober ben ik ook gestart met mijn eigen zaakje “Handmade by Lynn”.

Waarom ik voor vzw Kleine Held heb gekozen? Mijn goede voornemen voor 2017 was om vrijwilligerswerk te gaan doen. Ik wil dat al zó lang doen, dus dit jaar ging ik op zoek naar vrijwilligerswerk dat bij mij past. Toen ik Sofie haar warme oproep voor vrijwilligers las was ik meteen verkocht! Geen seconde heb ik getwijfeld om te reageren. Naaien is al jaren een passie van mij en dat ik daarmee dan nog een steentje kan bijdragen om de ouders een lichtpuntje te schenken, is dat met veel liefde en plezier!

De VZW zit vol warmte! Zo ervaar ik ook mijn samenwerking met de VZW. Hopelijk mag ik nog lang deel uitmaken van het vrijwilligersteam van VZW Kleine Held.