Kleine held

Eline De Boiserie

Ik ben Eline mama van Annabelle en binnenkort komt daar een 2 de spook bij.

Ik ben de vzw een eerste keer tegen gekomen toen ik op zoek was naar kleertjes of patroontjes voor een vriendin van mij die bevallen was van een prachtige dochter op 31 weken zwangerschap. Helaas vond je dat toen niet zo gemakkelijk.

Na een paar maanden zag ik de oproep van Sofie op een naaigroepje op Facebook. Ik was heel geïnteresseerd omdat ik weet van de vriendin hoe moeilijk het was om kleertjes te vinden voor haar mini baby. Ik stuurde meteen een berichtje naar Sofie. Via de fb pagina van kleine held kwam ik dan ook achter het verhaal van de vzw. Het verhaal van Sofie pakte me zo erg! En omdat ik heel graag achter mijn naaimachine vertoef, had ik de ideale manier gevonden overschotjes van mijn stofjes te verwerken tot kleertjes voor kleine heldjes. En wilde altijd al iets van vrijwilligerswerk doen maar had er nooit tijd voor. Dit kon ik gewoon tussenin of savonds doen.

Door te naaien of stofjes te doneren voor de vzw begon ik ook regelmatig met Sofie te babbelen! Ze is echt een (ma)madam uit de 1000! Super lief! Heel eerlijk en rechtuit! Hierdoor voel ik me helemaal goed bij deze vzw!