Kleine held

Diane Daneels

data_padding_bottom_mobile_v=”0″ data_shortcode_id=”fe9f0fd60f”][cmsmasters_column data_width=”1/1″ data_shortcode_id=”d755b30256″][cmsmasters_text shortcode_id=”a63f348a25″ animation_delay=”0″]

Begin juni 2017 waren we in de wolken. Aurelie en Elias werden geboren ons vijfde zesde kleinkindjes. Aanvankelijk ging alles goed tot we na een dag of tien totaal onverwacht Aurelie verloren.

Toen kreeg ik via via een link om een kadopakketje aan te vragen voor Elias. Ik kende vzw kleine held niet daarvoor, maar het project van Sofie raakte me enorm. Alle die kleine vechtertjes die van dag één zo hard hun best moesten doen om met ups en downs naar een leven buiten de couveuse te geraken.

Vijf weken later sloeg het noodlot terug toe en verloren we ook Elias. Een ongelooflijke klap voor onze schoondochter en zoon. Toen heb ik mijn eerste couveusedekentjes gemaakt. Sindsdien zijn er nog veel gevolgd, telkens toch wel met Aurelie en Elias in mijn gedachten. Anderzijds ook met de hoop dat de kindjes die een bodyke krijgen of onder een dekentje van mij liggen sterk genoeg zijn en groeien tot flinke baby’s.

Tot slot ik heb zes kleinkinderen Jason, Liam, Nick, Maxim, Aurelie🌟en Elias 🌟en ik ben op alle zes even fier .