fbpx

Kleine Heldjes

Home / Kleine Heldjes

 

Kleine held

Vorige week heeft Emma een pakketje gekregen via vzw kleine held. Ze doet het heel goed en geniet inmiddels van de geschenken in een verwarmd bedje. Heel erg bedankt. Een fantastisch initiatief!

Kleine held

Bedankt voor de kleurrijke kleertjes. En al ons respect voor datgene wat jullie doen.

Kleine held

Een dikke dankjewel voor het prachtige geschenkje… ons meisje jippe ziet er superknap uit in jullie creaties xxxx

Kleine held

Één van onze twee schatten onder hun dekentje. Lekker knus en warm.

Kleine held

Onze kleine helden Arthur en Jules schitteren in hun nieuwe pakjes. Hartelijk bedankt

Kleine held

Ons kleintje geniet van jullie dekentje en kreeg vandaag het nieuws dat ze vrijdag haar eerste “ontslag” krijgt 😁😍

Kleine held

Het is misschien wat laat maar wou jullie graag nog bedanken!!! Onze zoon is in mei geboren op 28 weken, deze week is zijn uitgerekende datum (ondertussen 2 weken thuis). Jullie pakketje deed me enorm veel deugd. We hebben een kleine bijdrage gestort (een tijdje geleden) en zullen zeker aan jullie denken tijdens de warmste week! Bedankt!!! 🙂

Kleine held

Is hij niet om op te eten

Kleine held

Onze kleine grote held geniet nog altijd van jullie fijne knuffeldoekje! Jullie hebben een bijzonder plekje in ons hart! ❤️

Kleine held

Onze kleine heldin Olivia. Momenteel is ze 1maand oud en heeft ze de kaap van 1kg bereikt. Hoera, weer een stapje dichter bij huis.

Kleine held

Milan is erg blij met zijn pakje

Kleine held

Schitterende vzw die de kleinsten onder ons voorop stelt. En dit zonder er geld uit te slaan. Zij verdienen echt een ‘dikke duim’.

Kleine held

Ik ben kleine held heel dankbaar vr het mooie pakje dat ik gekregen heb! Super organisatie..dikke merci! Zo schattige kleertjes en mooie dekentjes die we nu nog steeds gebruiken! Ons zoontje is geboren op 9mei op 27w zwangerschap en 2maand op neo..zonder complicaties daardoor gekomen..zo trots op hem!

Kleine held

Ik kan mijn dankbaarheid niet onder woorden brengen, want woorden zijn hiervoor tekort. Fantastisch hoe jullie vzw met zo’n klein gebaar (maar metveel waarde) zoveel emotie kan losmaken.
Ik kende de vzw van naam en ook al bij velen aangeraden, maar ’t is pas als je zelf door die periode heen moet dat je snapt wat zoiets betekent. En het ontroerend briefje erbij krijgt een speciaal plekje in haar herinneringendoos.

Kleine held

Prachtige kleertjes die passen, dekentjes en vlaggetjes! Leuk om te weten dat je niet alleen bent!

Kleine held

Onze Matteo schitterd in jullie kleedjes en dekentjes en zelfs zijn mutsen. We zijn er erg blij mee! Wat een mooie setjes! Prachtig! 1000x dank!😍

Kleine held

Onze meisjes zijn prachtig met de rompertjes en slapen heerlijk onder hun dekentje! Dikke dikke merci nogmaals 👍

Kleine held

Bedankt voor het mooie pakketje. We hebben er al gebruik van kunnen maken.

Kleine held

I want to say thank you 🙏 will all my heart for the very nice gift you send to my little twins Ryan and Jason!My heart is filled with love and joy for knowing that are people like you who trully cares!! God bless you for the amazing things you do!!!

Kleine held

Duizend maal dank voor wat jullie doen.

Kleine held

Bedankt VZW Kleine Held! We hebben vandaag het pakketje ontvangen! Dit doet een lach op ons gezicht verschijnen tijdens deze moeilijke periode! Gust doet het super goed en gaat nog goed groeien zodat hij snel in het bodytje past! Dank je wel!

Kleine held

De ouders van Oliver zijn enorm blij en dankbaar voor het kleurrijke pakketje. De dekentjes worden dagelijks gebruikt, ook voor de knuffelmomenten met mama en papa 😀

Kleine held

Met zeer veel vertraging, maar superhard bedankt voor dit mooie pakketje. Het was echt een zeer aangename verrassing toen we dit kregen.Onder het dekentje slaapt hij nog regelmatig!
Ondertussen al een flinke meneer die vertroeteld wordt in de creche

Kleine held

Lieve Sofie, ik wou even tijd maken om jullie te bedanken voor het prachtige pakket! Ik was er zo blij mee als een klein kind! Het was heel emotioneel om het pakje te openen en de brief te lezen. Onze kleine held is prachtig in haar pakje! Bedankt voor dit prachtige geschenk en het lichtpuntje in deze moeilijke dagen!!

Kleine held

Lieve VZW Kleine held, Wat een leuke verrassing lag er klaar in het ziekenhuis! Een prachtig, mooi en zacht pakketje waar Joppe zich nu al heerlijk in heeft genesteld. Jullie vzw is zo hartverwarmend en ontroerend tegelijk! Dikke duim omhoog voor de liefde en warmte die jullie uitdelen en zij die het goed kunnen gebruiken!

Kleine held

Met zeer veel vertraging, maar superhard bedankt voor dit mooie pakketje. Het was echt een zeer aangename verrassing toen we dit kregen.Onder het dekentje slaapt hij nog regelmatig!
Ondertussen al een flinke meneer die vertroeteld wordt in de creche

Kleine held

“Lieve Sofie, Ik zag net je interview voorbijkomen op facebook.. Ik vind het zo oneerlijk voor jullie.. en vooral, ik vind het zo onmenselijk. Ik kreeg van jullie enkele weken geleden een mooi pakketje voor ons meisje.. het deed me lachen, en ik kreeg voor t eerst in lange tijd terug een warm gevoel vanbinnen. Wat jij/jullie doen is van onschatbare waarde. Respect hiervoor. Ik kan er niet de juiste woorden voor vinden.. jullie maken andere mensen, vreemde mensen enorm gelukkig in een verschrikkelijk onzekere periode. Niet omdat jullie moeten maar omdat jullie hart er naar uitgaat. Noor kan niet anders dan apetrots zijn op haar gezinnetje.”

Dank jullie wel voor mijn mooi pakje en mijn mutsje. Het is lekker warm 😘

Bedankt voor de kleurrijke kleertjes. En al ons respect voor datgene wat jullie doen.

Na 1,5 maand op de neo mag ik dit weekend naar huis 😀 Bedankt voor alles 💚

Onze man is vandaag infuus vrij … daarmee hem laten schitteren in jullie mooie body en muts … hij fleurde helemaal op. 1000x dank

Onze kleine meid schittert! Zoveel respect voor wat jullie doen!X

Super bedankt voor alles! Vandaag Henri’tje een badje gegeven en zijn mooie pakje van jullie aan gedaan 😍

Wij trotseren in stijl de hittegolf! 🙌🏻☀️

Lieve Sofie en team, heel erg bedankt voor het prachtig pakket die onze dochtertjes Césanne en Babette vandaag ontvangen hebben. We stonden versteld van de kleurrijke, vrolijke inhoud! We hebben de voorbije weken ook ondervonden dat het niet eenvoudig is om passende kleertjes te vinden voor die kleine dappere lijfjes en fijne armpjes en beentjes. Ze zwommen overal in! Jullie rompertjes en accessoires zijn echt leuk! Wat een happy stofjes! Dikke duim en pluim voor jullie warm initiatief, steunen we graag!

Veel liefs, Césanne & Babette

Lieve grote helden!
Hier wil ik jullie toch nog even persoonlijk laten weten dat wij het enorm appreciëren wat jullie doen voor al de kleine kids! Waaronder ook ons kleintje Nina!
Jullie pakje zit als gegoten bij Nina!
Ze is om op te eten in jullie outfitje!

Lekker knuffelen bij papa in jullie wikkeldeken!
Bedankt echt waar!
Heel veel liefs!

Bedankt voor het mooie pakje voor Giselle! De kleur op NEO bezorgt je wel een blij gezicht. Bij deze een foto! Knuffelen bij de papa.. Jullie project is fantastisch en een grote steun voor de ouders en de kleine helden!

Een ongelooflijk warme DANKJEWEL aan de mensen van deze organisatie! Wij hebben ook het geluk gehad om een pakketje te mogen ontvangen van jullie. Dit betekent meer dan je denkt! Onze ventjes Finn&Theo zijn jullie alvast heel dankbaar. Ook het gedicht die bij het pakketje kwam, was werkelijk prachtig! Wat een mooi initiatief ❤ Xx Dankje!

Ijsjesman Finn doet ons hart smelten😍

Bedankt voor het leuke pakje! Kleine Zaïra geniet van het warme dekentje & speelt verstoppertje in het nog nét te grote mutsje 🙂 jullie leveren super werk! Chapeau!

Op 2 mei werden onze meisjes I. en J. geboren. Een maandje konden we hen enkel bezoeken in Brugge en daarna nog een tijdje in het ziekenhuis van Oostende. Een bewogen tijd met veel emoties. Je gezinnetje is niet compleet en je gaat precies gewoon op bezoek. Naarmate ze minder prematuur werden, minder alarmpjes maakten en we ze mochten verzorgen, werden we stilletjes mama en papa van onze meisjes.
Tijdens deze periode beseften we vele keren dat we eigenlijk niet mochten klagen en ons moesten optrekken aan alle kleine stapjes dat ze vooruit gingen. Op een dag stond er een grote doos te wachten op ons bij onze meisjes … een cadeautje … van wie??? Tot onze verbazing ontvingen wij twee fijne body’s met bijhorend mutsje, maar ook twee knuffeldekentjes en positionneringskussentjes. In de body’s en mutsjes kunnen ze gelukkig al niet meer. Maar de dekentjes en kussens worden nog elke dag gebruikt. Wij willen jullie dan ook een dikke dank je wel zeggen om dit fijne pakketje op te sturen en ons een fijne herinnering te bezorgen. Dank je wel!

 

Kleine held

Supermooi initiatief. We waren echt blij met je pakketje! Kwam super van pas tijdens zijn opname in het ziekenhuis. Ik was ook zeer geëmotioneerd door de brief erbij. Een hart onder de riem tijden de 9 moeilijke weken in het UZ Gent. Bedankt!

Kleine held

Prachtig initiatief wat jullie leveren hoor!

Kleine held

Ik ben op 3 december mama geworden van Gabriel, een dapper jongetje die op 26 weken werd geboren…hij woog 840 gr en was 34 cm. Hij heeft ongelofelijk hard moeten vechten om te staan waar hij nu staat…al drie maanden is de nicu in uz Leuven onze nieuwe thuis…Wat heb ik me machteloos gevoeld…wij als ouders kunnen niet meer doen dan supporteren aan de zijlijn en alle liefde geven die we in ons hebben… het zijn vechtertjes die kleine heldjes….wat heeft het deugd gedaan om door die moeilijke momenten heen toch lichtpuntjes te mogen ervaren..o.a. een prachtig pakketje die een vriendin voor ons heeft aangevraagd…er was ook een heel ontroerend gedichtje bij en elke keer als ik het lees pink ik een traantje weg…jouw verhaal heeft me echt geraakt…ik ken je niet, maar ik stuur je toch heel veel liefde toe en een warme knuffel voor het mooie werk dat je doet…Je bent een fantastische mama! Bedankt dat mijn zoontje mag schitteren in de mooie kleertjes/dekentjes die hij heeft gekregen. Dank je wel voor een lichtpuntje geweest te zijn voor mij tijdens die eerste harde weken… Hij weegt nu 2kg800 en is 46 cm…maar mag voorlopig nog niet naar huis, nog even…

Kleine held

Mijn zoontje van 33 weken mocht zopas uit de couveuse naar een verwarmd bedje. Zijn mooi bodytje en mutsje lagen al klaar. Is hij niet om op te eten? Zooooo hard bedankt voor dit prachtig bodytje en mutsje!

Kleine held

Het dekentje valt in de smaak bij Louis 😁😁

Kleine held

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor het prachtige pakketje dat ik toegestuurd heb gekregen voor mijn prematuurtjes Oona en Nora. De vlaggetjes versieren nu hun couveuse kamertje. Onze kleine meisjes mogen pronken in hun prachtige outfitjes die ze mochten ontvangen. Deze week hebben ze de kaap van 2 kilogram bereikt! Wat een mooi initiatief. UZA team was ook heel enthousiast over dit gebeuren.