fbpx

Pakje aanvragen

Home / Pakje aanvragen

 

 

 

U kan uw pakketje zelf afhalen in Sint-Laureins. Laat ons dan zeker weten wanneer u juist zou langs komen zodat we alles tijdig kunnen klaar leggen.

Een klein lichtpuntje

Ons 2dedochtertje Noor is prematuur geboren op 32 weken en 3 dagen. Toen hebben we zelf aan den lijve ondervonden hoe moeilijk het is om vrolijke én praktische kleertjes te vinden voor de allerkleinsten. Terwijl dit net heel belangrijk is. De eerste keer dat je schatje kleertjes mag dragen is een belangrijke mijlpaal. Iets waar je als ouder echt naar toe leeft.

Om die reden schenken we gratis pakketjes aan ouders van prematuurtjes (geboren vóór 34 weken zwangerschap) en zieke pasgeborenen die omwille van complicaties of medische redenen op NICU terecht komen..

Ook familie, vrienden of kennissen kunnen een pakketje aanvragen voor de ouders. Indien het pakketje niet door de ouders zelf wordt aangevraagd, wordt het rechtstreeks naar het ziekenhuis gestuurd.

Je kan een gratis pakketje aanvragen door het formulier in te vullen. In elk pakketje zit er een body, mutsje, couveusedekentje, wikkeldekentje, geurdoekje en mini-vlaggenlijn.

We schenken de pakketjes volledig gratis. We vragen enkel een bijdrage van €6 voor de verzendkosten. Uw pakketje zelf afhalen in Sint-Laureins kan uiteraard ook. Laat ons dan zeker weten wanneer u juist zou langs komen zodat we alles tijdig kunnen klaarleggen. U hoeft dan uiteraard geen verzendkosten te betalen. Pakketjes voor kindjes die op de afdeling neonatologie van het AZ Alma liggen te Eeklo worden persoonlijk bezorgd.

Alle informatie meegedeeld in het formulier is enkel voor intern gebruik en wordt in geen geval gedeeld met derden die niet verbonden zijn aan onze VZW. Gelieve het formulier zo volledig mogelijk invullen.

 

Kleine held

Enkele van onze pakketjes

Kleine held
Kleine held
Kleine held
Kleine held
Kleine held
Kleine held