Pakje aanvragen


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/kleineheldbe/www/wp-content/themes/children-charity/theme-framework/theme-style/function/template-functions.php on line 452
Home / Pakje aanvragen

 

 

 

U kan uw pakketje zelf afhalen in Boekhoute. Laat ons dan zeker weten wanneer u juist zou langs komen zodat we alles tijdig kunnen klaar leggen.

Wens je ook een fotoreportage?

Je kan hier enkel als ouder een aanvraag voor indienen.

Een klein lichtpuntje

Pakketje

Als mama van een kleine superheld heb ik toen zelf aan den lijve ondervonden hoe moeilijk het is om vrolijke én praktische kleertjes en spulletjes te vinden voor de allerkleinsten. Terwijl dit net heel belangrijk is. Zo wordt dat klein, kwetsbaar wezentje met al die buisjes en kabeltjes plots een ‘echt’ baby’tje.

Om die reden schenken we gratis startpakketjes aan ouders van prematuurtjes (geboren vóór 34 weken zwangerschap) en zieke pasgeborenen die omwille van complicaties of medische redenen op NICU terecht komen.

In elk pakketje zit er een body, mutsje, couveusedekentje, geurdoekje, mijlpaalkaarten en een mini-vlaggenlijn. Met onze startpakketjes willen we de ouders een lichtpuntje schenken in een emotioneel zware en heftige periode en voor een thuisgevoel zorgen in die kille ziekenhuisomgeving.

We schenken de pakketjes volledig gratis. We vragen enkel een bijdrage van €6 voor de verzendkosten. U kan uw pakketje ook persoonlijk komen afhalen in Boekhoute. Pakketjes voor kindjes die op de afdeling neonatologie van het AZ Alma liggen te Eeklo worden persoonlijk bezorgd.

Alle informatie meegedeeld in het formulier is enkel voor intern gebruik en wordt in geen geval gedeeld met derden die niet verbonden zijn aan onze VZW. Gelieve het formulier zo volledig mogelijk invullen

Kleine held

Zorgenvriendjes

We willen ook meer aandacht schenken aan broertjes en zusjes door voor hen een zorgenvriendje te voorzien.

Wanneer je pasgeboren kindje direct na de geboorte opgenomen wordt op neonatologie is dat ingrijpend voor het hele gezin. Dankzij het zorgenvriendje kunnen ze hun problemen en angsten kwijt bij hun knuffel. Dit lost het probleem natuurlijk niet op maar geeft hen wel de kans om het van zich af te praten of te schrijven. Op die manier is het zorgenvriendje een eerste belangrijke stap in het verwerkingsproces. Bovendien kunnen de ouders zo ook te weten komen waar hun kinderen mee worstelen en kan er zo ook samen over gepraat worden. Dankzij de zorgenvriendjes kunnen we echt voor het ganse gezin zorgen.

Er kunnen geen kleuren en motiefjes gekozen worden voor het zorgenvriendje, deze is afhankelijk van onze voorraad. Vermeld zeker of het voor een jongen of meisje is dan passen we ze er zeker op aan!

We vragen een bijdrage van €9,95 per zorgvriendje.

Nieuw: extra body’s en mutsen op aanvraag!

Omdat het startpakket beperkt is tot één stuk van elks, komen we graag met een oplossing voor jouw kleine held. Je kan vanaf nu extra gepersonaliseerde body’s en mutsen toevoegen aan je bestelling. De bijdrage per twee stuks, bedraagt € 9,95.

Maak je keuze uit onderstaande ontwerpen.

Enkele van onze pakketjes

Kleine held
Kleine held
Kleine held
Kleine held
Kleine held
Kleine held