Gepersonaliseerde Mondmaskers

Gepersonaliseerde mondmaskers voor mannen, vrouwen en kinderen 3-12jaar via vrije bijdragen

Je kan je gepersonaliseerd mondmasker reserveren door onderstaand formulier in te vullen.

De mondmaskers kunnen afgehaald worden in Sint-Laureins, Baal of Borsbeek. Verzenden is ook mogelijk. De verzendkost bedraagt 5,70 euro. Vermits alles met de hand gemaakt wordt, voorzien we een levertermijn van maximum 10 dagen.

Na onze facebookpost over de uitbreiding van onze startpakketjes met 2 gratis mondmaskers, werden we plots overstelpt met de vraag of we de mondmaskers ook verkopen. We kiezen er bewust voor om onze mondmaskers NIET te verkopen maar te werken met een vrije bijdrage. We willen deze crisis niet gebruiken om er geld uit te slaan. Ons motto is: ook van op afstand kunnen we voor elkaar zorgen. Zo kunnen we ook zorgen voor anderen die zelf niet in de mogelijkheid zijn om een mondmasker te maken of te personaliseren.

Daarnaast hebben ook wij als vereniging onze inkomsten serieus zien zakken omwille van de huidige crisis en de bijhorende social distancing maatregelen.
Onze benefietacties/activiteiten/evenementen kunnen nu plots niet meer doorgaan. Dit heeft uiteraard ook heel wat invloed op onze financiële middelen. Zonder de nodige fondsen kunnen wij onze werking niet kosteloos blijven verder zetten. Vandaar dat dit ook de ideale manier is om onze kas een beetje te spijzen.