Fotoreportages


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/kleineheldbe/www/wp-content/themes/children-charity/theme-framework/theme-style/function/template-functions.php on line 452
Home / Fotoreportages

Een fotoreportage aanvragen

Fotoreportages kunnen enkel door de ouders aangevraagd worden. 

Hartverwarmde foto’s

Liefdevolle fotoreportages NICU

De eerste weken en maanden met je kindje zijn bijzonder. Maar wat als je kindje veel te vroeg op de wereld is gekomen? Dan is het niet alleen een bijzondere maar ook een heftige tijd. Je brengt de eerste weken of maanden door in het ziekenhuis. Alles gaat langs je heen. Je wordt geleefd en je hebt veel zorgen. In deze moeilijke periode kan een prachtige fotoreportage een extra lichtpuntje zijn. Foto’s zijn een belangrijk onderdeel in het verwerkingsproces en bovendien ook een waardevolle herinnering voor later.

Een kleine held fotograaf komt naar het ziekenhuis om de ouders een kosteloze reportage aan te bieden. De fotograaf legt met veel zorg, liefde en respect jullie kleine superheld vast op foto tijdens de dagdagelijkse momenten samen (verzorging, badje, skinnen). Alles is mogelijk zo lang de medische toestand van jullie kleine schat het toelaat. Onze doelstelling zijn foto’s die het leven op de NICU weergeven zoals het is. We kiezen dan ook bewust voor foto’s die warmte en liefde uitstralen zonder dat er geposeerd wordt. Hierdoor wordt jullie kleine superheld ook zo min mogelijk belast.

Door de fotoreportage kunnen jullie terugblikken op een moeilijke periode die naast heel wat verdriet ook heel veel liefde kent. De liefde voor jullie kind(eren). Foto’s zijn voor de ouders een belangrijke steun in het verwerken van hun verdriet. Tot op de dag van vandaag rust er ook nog altijd een taboe op een vroeggeboorte en bovendien krijgen de ouders ook te maken met heel wat onbegrip. Met de fotocollages en de blogberichten willen we buitenstaanders sensibiliseren over de impact en de gevolgen van een vroeggeboorte en dit onderwerp bespreekbaar maken.